Våra tjänster

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud hittar du såväl kontor och lager, som butiks- och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att hitta rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet och få tillgång till helt unika lokaler genom oss.

Lokalsökning

Genom att använda sig av en lokalmäklare får ni bättre översikt och kontroll över ert lokalsökande. Vi har uppdaterad information om Göteborgs tillgängliga lokaler, direktkontakt med fastighetsägare, lokaler unikt tillgängliga via oss – men framför allt många års erfarenhet av lokalmarknaden. Våra tjänster är dessutom kostnadsfria för lokalsökande företag och innebär inga förpliktelser.

Uthyrningsuppdrag

Vi erbjuder fastighetsägare ett effektivt sätt att hitta rätt hyresgäst till sina lokalytor. Vi på Lokalisera kan både presentera och marknadsföra era lediga lokaler på ett konkurrenskraftigt sätt och ta fram det segment av hyresgäster som passar bäst – allt för att driva uthyrningsprocessen framåt. Vi har många intressenter som söker lokallösningar i Göteborgsregionen och är alltid väl uppdaterade på hyresmarknaden och dess utveckling i Göteborg.

Överlåtelser

Vi på Lokalisera kan hjälpa företag som behöver förändra sin lokalsituation under pågående avtalstid, genom att till exempel hitta en ersättningshyresgäst till era befintliga lokaler. Vi har ett brett och utvecklat kontaktnät med lokalsökande företag och har hjälpt många uppdragsgivare att hitta en smidigare väg ur ett pågående hyresåtagande.

Låt oss berätta mer

Lokalisera erbjuder tjänster inom lokalhyresmarknaden. Vi hjälper lokalsökande företag kostnadsfritt att finna rätt lokal i Göteborg.

Åk till toppen