Wallinsgatan 8

Kontor, 229m² , Lackarebäcks industriområde
Välkommen till en trevlig kontorslokal som ligger strategiskt i Mölndal där man har närhet till både Safjället naturreservat samt Mölndals centrum som erbjuder all tänkbar service med shopping och resturanger. Kontorslokalen ligger på våning tre med tillgång till hiss. Planlösningen består idag av cellkontor men det finns möjlighet för de nya hyresgästerna att få anpassat lokalen till en mer öppen planlösning. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

229m²

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss linje 753 och 760 till hållplats Wallinsgatan med spårvagn 4 till Lackarebäck. Gott om parkeringsplatser intill fastigheten.

Service

Fastigheten ligger nära centrala Mölndal där Mölndals Galleri erbjuder ett rikt utbud av butiker, restauranger och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen