Von Utfallsgatan 21

Lager, 734m² , Sävenäs
Rymlig lagerlokal om 734 kvm med strategiskt läge nära stora leder i Sävenäs Industriområde. Lokalen, som präglas av rymliga ytor, fördelas huvudsakligen på kallager. Port finns. Goda allmänna kommunikationer via hållplats Nordbakels där busslinje 167 passerar. Linje 167 passerar även Sävenäs Station som trafikerar Västtågen. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

734m²

Omgivning

Sävenäs, som har fått sitt namn från Säveån, är en stadsdel och ett industriområde där näringslivet framförallt präglas av kontors- och lagerverksamhet. Området har bra tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till E20. Området, som ligger i östra Göteborg, har även goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Vidare finns även Sävenäs Station som trafikerar tre pendellinjer för pendlande besökare och medarbetare. I Göteborgs östra delar ligger Kortedala, ett naturskönt område med stor potential för verksamheter inom industri, transport, lager & logistik. Kortedalas fyra torg erbjuder gott om service, restauranger samt affärer och de allmänna kommunikationerna till och från området är mycket goda. Totalt finns tre spårvagnar som avgår med täta turer och efter en spårvagnstur på 15-20 minuter är en inne i centrala Göteborg

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen