Von Utfallsgatan 16 A

Kontor, 1000m² , Sävenäs
Nybyggda kontorslokaler med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Planlösning samt material kan anpassas och skräddarsys enligt önskemål och behov. Inflyttning cirka 9 månader efter byggstart. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. 15 minuters promenad från fastigheten går spårvagn 7 och 11 till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1000m²

Omgivning

Sävenäs är en stadsdel och ett industriområde i Göteborgs kommun som har sitt namn från Säveån. Här grundlades det första Göteborg av Karl IX i början av 1600-talet med hjälp av holländare. Denna historiska stad kallas idag för Karl IX:s Göteborg. Staden växte snabbt och snart fanns där ett hundratal hus, flera kyrkor och ett rådhus. Men 1611 brändes staden ner av danskarna innan försvarsverk hade byggts upp. Det pågår en upprustning av området och man håller på att göra park av merparten av området i samband med utbyggnad av Västra Eriksberg. Gamla husgrunder och kyrkogrunden från 1600-talets stad ska då bevaras.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen