Von Utfallsgatan 16

Industri/verkstad, 567m² , Sävenäs
En industrilokal om 567 kvm i Sävenäs. Lokalen ytan är praktiskt fördelad med både öppen planlösning samt rum för både tillverkning och lagerhållning samt kontor och toaletter. Det finns två markportar till lokalen. Fastigheten är inhägnad på baksidan med två grindar. På fastigheten finns bra parkeringsmöjligheter.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

567m²

Omgivning

Sävenäs, som har fått sitt namn från Säveån, är en stadsdel och ett industriområde där näringslivet framförallt präglas av kontors- och lagerverksamhet. Området har bra tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till E20. Området, som ligger i östra Göteborg, har även goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Vidare finns även Sävenäs Station som trafikerar tre pendellinjer för pendlande besökare och medarbetare.

Kommunikationer

På promenadavstånd från fastigheten finns bra förbindelser med spårvagn med linjerna 7 och 11. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum med bil.

Service

I området finns flera trevliga lunchrestauranger samt närhet till Allum köpcentrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen