Viktoriagatan 3

Kontor, 89m² , Centrum
Nu finns en riktigt charmig kontorslokal i centrala Vasastaden. Lokalen är belägen på plan 3 och har fina detaljer. Hiss finns. Utanför fastigheten finns all tänkbar service och bra förbindelser med kollektivtrafiken.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

89m²

Omgivning

Johanneberg, ett grönskande område i centrala Göteborg, är kanske som mest känt för Chalmers Tekniska Högskola. Området är centrumnära men ändå lugnt och avskilt, och har flera parker (Carlanderska parken, Johannebergs kyrkopark och Näckrosdammen) som alla skapar en trevlig miljö. Vidare finns närhet till Guldheden, Linnéstaden och Avenyn. Området erbjuder flertalet buss- och spårvagnslinjer och trafikeras även, sedan år 2015, av en elbuss som rullar mellan Chalmers Johanneberg och Chalmers Lindholmen.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen och det finns bra kollektiva förbindelser i närområdet. Hållplatsen Vasa Viktoriagatan ligger 2 minuters promenad från fastigheten och det tar enbart ca 16 minuter att promenera till Centralstationen.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen