Viktor Rydbergsgatan 14

Kontor, 100m² , Centrum
Nu ges möjligheten att hyra en mindre, effektiv och fantastiskt trevlig lokal i anrik fastighet i nedre Johanneberg. Fastigheten är uppförd under första delen av 1900-talet, men är renoverad för att passa dagens högt ställda krav på en kontorslokal. Bra innemiljö, med kyld tilluft och det är behagligt klimat året om. Lokalen har totalt 3 rum och med pentry och toalett i mitten, vilket gör att få kvadratmeter blir onödiga. Dubbelsidig lokal med ljus från två håll, med en fin balkong mot Viktor Rydbergsgatan. I fastigheten finns även dusch/omklädningsmöjligheter. Här har man även tillgång till en trevlig trädgård med uteplatser. Parkering finns att hyra.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100m²

Omgivning

5 minuter från Avenyn mitt i Göteborg hittar du sekelskiftsvillan Villa Solbu. Här hittar du ett lugnt läge med närhet till allt som händer i Göteborgs evenemangsstad. Teater, restauranger, konstmuséet, konserthuset är några ställen som finns 5 minuter ifrån.

Kommunikationer

Hit kan du gå, cykla åka kommunalt eller bil. Kommunikationerna är många.

Service

All tänkbar service inom gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen