Victor Hasselblads gata 16A

Kontor, 442m² , Högsbo-Sisjön
I denna fastighet kan vi nu erbjuda ett företag att hyra in sig på ca halva lokalytan, vilket skulle kunna innebära kortare bindningstid än normalt och/eller så ges ni möjlighet att ta över hela lokalen. Fastigheten/Lokalen har god teknisk standard. Fastigheten har genomgått både en smakfull exteriör renovering som interiör lokalrenovering och har en trevlig och representativ entré. Här sitter man med riktigt bra läge mitt i Högsbo och strax utanför vägtullarna, men samtidigt går det snabbt att ta sig in till centrum med både cykel, buss eller bil. Parkering finns att hyra i direkt utanför fastigheten. Lunchrestauranger finns i området och promenadavstånd till Köpcenter 421. Sisjöns handelsområde och Frölunda torg ligger några minuters bilfärd bort. Vidare ger närheten till Änggårdsbergens fina naturområde perfekta möjligheter för promenader eller en löprunda på lunchen. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information och för att boka en visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

442m²

Omgivning

Högsbo är ett attraktivt verksamhetsområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Högsbo-Sisjö verksamhetsområde har utvecklats till ett av Nordens största företags-, industri- och detalj-handelsområden. I området finns ungefär 1250 företag fördelade på flera hundra branscher och närmare 15 000 personer arbetar här. Idag står området inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart, som kommer förvandla den här delen av Göteborg till en blomstrande blandstad med bostäder, handel och kontor. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheter, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Kommunikationer

Med bil tar man sig snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Några minuters promenad bort ligger busshållplatsen "Amalia Jönssons Gata" och 10 minuter bort ligger "Radiomotet". Härifrån tar man sig vidare till bland annat knutpunkterna Marklandsgatan, Mölndal och Frölunda torg.

Service

Flertal restauranger i närheten av fastigheten samt nära till Köpcenter 421 med bra serviceutbud. Med bil tar man sig snabbt till Sisjöns handelsområde och Frölunda torg med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen