Victor Hasselblads gata 16

Kontor, 835m² , Högsbo-Sisjön
Denna fastighet har genomgått både en exteriör och interiör totalrenovering. Lokalytan är betongren och kan utformas efter önskemål. Det finns en möjlighet att hyra från 400 kvm till 835 kvm. Området erbjuder bra service med närhet till köpcenter 421 samt flertal restauranger runt om fastigheten. Det finns även tillgång till parkering i anslutning till fastigheten och en trevlig uteplats. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

835m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bussförbindelser samt enkelt att ta sig med bil.

Service

Område som har allt man kan önska med flertal restauranger i närheten av fastigheten samt nära till köpcenter 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen