Victor Hasselblads gata 16

Kontor, 650m² , Högsbo-Sisjön
Fastigheten har genomgått en större renovering både exteriört och interiört. Eftersom fastigheten ska totalrenoveras och lokalen är betongren finns det möjlighet till att välja material samt anpassa helt efter behov. Parkeringsplatser finns intill fastigheten samt en trevlig uteplats. Ytan på entréplan passar perfekt för co-working samt serviceytor. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

650m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bussförbindelser samt enkelt att ta sig med bil.

Service

Område som har allt man kan önska med flertal restauranger i närheten av fastigheten samt nära till köpcenter 421.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen