Victor Hasselblads gata 15

Kontor, 95m² , Högsbo-Sisjön
Det finns nu en fantastisk möjlighet att hyra en nyproducerat kontor om 95 m2 i Högsbo. Kontoret har en nästan helt öppen planlösning. Fastigheten har bästa skyltläge, utmed huvudgatan i Högsbo och ligger nära all tänkbar service och med busshållplats i nära anslutning och med närhet till köpcentrum 421.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

95m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt att nå med både bil, cykel och kollektivtrafik. Hållplatsen Amalia Jönssons Gata finns nära fastigheten och det tar ca 8-10 minuter att åka till Marklandsgatan som är en kollektivknutpunkt. Här ifrån tar man sig lätt vidare med kollektivtrafiken i alla väderstreck.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen