Västra Hamngatan 20

Kontor, 190m² , Inom Vallgraven
OM LOKALENVi kan nu erbjuda en fantastiskt ljus och trevlig kontorslokal om ca 190 m på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen består av stora öppna och ljusa ytor ett antal kontorsrum/konferensrum och en stor härlig entré som lämpar sig utmärkt som loungedel för trevligt umgänge med kollegorna. Lokalen är belägen på plan tre ovanför Akademibokhandeln med stora fönster ut mot Västra Hamngatan Södra Larmgatan och mot den lugna innergården. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett brädgolv som är målat i en ljus grå ton. Lokalen saknar idag kök och har endast ett WC men det kompletteras med ytterligare ett WC och ett kök iordningsställs innan inflyttning. Dessutom finns det möjlighet att genomföra en ytskikstrenovering i hela lokalen om så önskas. Hiss finns. Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet. Välkomna att boka in en tid för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

190m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Flera spårvagns-/busslinjer direkt utanför på Grönsakstorget.

Service

Hela centrala Göteborgs serviceutbud precis utanför.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen