Västra Hamngatan 18

Kontor, 135m² , Inom Vallgraven
Vi kan nu erbjuda en fantastiskt ljus och trevlig kontorslokal om ca 135 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen består av flera kontorsrum, ett stort konferensrum och öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för trevligt umgänge med kollegorna. Lokalen är belägen precis ovanför Engelska Tapetmagasinet och har stora fönster ut mot Västra Hamngatan och Vallgatan. I lokalen finns också ett pentry och två WC:n. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett ljust brädgolv som tillsammans med andra charmiga detaljer såsom exempelvis en karakteristisk tegelvägg skapar en trevlig arbetsmiljö. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

135m²

Lokalnummer

Västra Hamngatan 18

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. .

Kommunikationer

Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.

Service

Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen