Västra Hamngatan 10

Kontor, 230m² , Inom Vallgraven
När du kliver ur hissen är du direkt inne i denna mysiga vindslokal. Väggarna är helt nymålade i vitt och pentryt är i ek med grått kakel och rostfria vitvaror. Här finns sju kontorsrum och ett konferensrum med glasade väggar mot korridoren. Två moderna toaletter i svart mosaik finner du efter pentryt.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

230m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

20 meter till närmaste buss och spårvagnshållplast. 980 meter till Centralstationen och pendeltågen. 150 m till närmaste parkeringshus. 1470 meter till Järntorget, västra Göteborgs knutpunkt 1360 meter till Poseidon, statyn som står högst upp på Göteborgs paradgata Avenyn. 280 meter till Saluhallen, Göteborgs gastronomiska handelshus.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen