Vassgatan 3

Lager, 3455m² , Marieholm
Ytan erbjuder lager, depåer, parkeringsmöjligheter och omklädningsrum. Det finns även stora portar in till passagen i byggnaden som tar er runt på 3 olika våningar. I det här området slipper du stadstrafiken men tar dig in till city på några minuter och har kort förbindelse till E6, E45 och E20. Kontor i olika storlekar går även att förhyra i fastigheten. Kontakta oss för frågor och visning!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

3455m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen på 10 minuter. För de bilburna finns det finns gott om parkeringsplatser i området och bra förbindelse till E6, E45 och E20.

Service

Det finns lunchrestauranger i närområdet och det korta avståndet till Göteborgs centrum gör att det aldrig är långt till stadens stora utbud av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen