Vassgatan 3

Kontor, 664m² , Marieholm
Effektiv och fin lokal med bra strategiskt läge nära de stora lederna. Lokalen finns belägen högst upp i huset och har fönster i flera väderstreck vilket ger en ljus och trevlig arbetsmiljö. Ytan fördelas på tre öppna landskap, rumsindelade kontor, konferensrum, pentry/personalrum, vilorum, förråd och WC. Här finns också en trevlig terrass som tillhör kontoret. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45. Den förvandling som Göteborg står inför, inom det närmsta, kommer att göra detta område ännu mer attraktivt för företag inom alla branscher. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

664m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

I närheten går bussar regelbundet in till city. Linje 59 till hållplats Vassgatan. I anslutning till byggnaden finns parkeringsplatser.

Service

Fastigheten ligger i Marieholms industriområde ca 1 km från Göteborgs centrum där all möjlig service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen