Vassgatan 3

Kontor, 603m² , Marieholm
Trevlig kontorslokal med stor potential och bra strategiskt läge. Planlösningen är i dagsläget blandad men kan anpassas enligt önskemål. Ytan fördelas på kontorsrum och öppna ytor som samsas med några mötesrum och pentry. Stora utrymmen för omklädning med duschar för både dam och herr. Lager och verkstad, som nås med hiss direkt från kontoret, finns att hyra i källar- och markplan. Verkstadslokalen har två portar i markplan. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45. Den förvandling som Göteborg står inför, inom det närmsta, kommer att göra detta område ännu mer attraktivt för företag inom alla branscher.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

603m²

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen på 10 minuter. För de bilburna finns det finns gott om parkeringsplatser i området och bra förbindelse till E6, E45 och E20.

Service

Det finns lunchrestauranger i närområdet och det korta avståndet till Göteborgs centrum gör att det aldrig är långt till stadens stora utbud av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen