Vassgatan 3

Kontor, 183m² , Marieholm
Välkommen till vår kontorslokal om 183 kvadratmeter. I lokalen finns ett flertal kontorsrum i varierande storlekar. Dessutom finns flera rum lämpade för förvaring av olika typer samt ett pentry med passande lunchrum. Lokalen är fräsch med mycket gott ljusinsläpp. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

183m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

I närheten går bussar regelbundet in till city. Linje 59 till hållplats Vassgatan. I anslutning till byggnaden finns parkeringsplatser.

Service

Fastigheten ligger i Marieholms industriområde ca 1 km från Göteborgs centrum där all möjlig service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen