Vassgatan 2

Kontor, 321m² , Marieholm
Snart blir denna trevliga kontorslokal ledig i ett växande område i nära anslutning till centrala Göteborg. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och ger en schysst utsikt över centrala Göteborg och Göta Älv. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

321m²

Lokalnummer

Vassgatan 2

Omgivning

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Service

Lunchrestaurang "Persilja" finns på området. Där bjuds det på husmanskost, pizza etc. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen