Vallgatan 22

Kontor, 608m² , Inom Vallgraven
Ta hissen rätt upp i lokalen, kliv ut och möts utav en trevlig lounge. I lokalen finns en privat terrass med trevlig utsikt i söderläge. Vill du ta cykeln till jobbet eller köra ett träningspass på lunchen, så är det inga problem. I lokalen finns det möjlighet till ett gym med tillhörande omklädningsrum. I lokalen finns det även 3 mötesrum, samtalspoddar och ett inbjudande pentry. Fastigheten är belägen i ett av de starkast växande handelsstråken i Göteborgs City och är mycket lättillgänglig för besökare. På Kungsgatan finner ni allt ifrån trendiga klädaffärer och spännande lunchrestauranger till retro second hand-shopping. Bara ett stenkast ifrån fastigheten ligger Grönsakstorget och Domkyrkan med mycket frekventa buss- och spårvagnsförbindelser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

608m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Med ett av Göteborgs mest centrala lägen har ni bekvämt promenadavstånd till det mesta. För längre resor finns Domkyrkans spårvagns och –busshållplats runt knuten. Här passerar sex spårvagnar (1, 2, 6, 9, 11 och 13) och två bussar (16 och 19). Dessutom ligger kommunikationsnavet Brunnsparken ett par kvarter bort och Centralstationen på bara några minuters gångavstånd.

Service

Köpcentrumet har ett antal större butikskedjor som Indiska, Åhléns, Hemtex m fl

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen