Vallgatan 15

Kontor, 154m² , Inom Vallgraven
En charmig kontorslokal som ligger på en mycket trevlig gata mitt i Göteborgs hjärta. Lokalen är i behov av renovering vilket ger den kommande hyresgästen riktigt bra möjligheter att vara med och påverka både planlösning och ytskikt i lokalen. I lokalen finns plats för två öppna kontorsytor, mötesrum, konferensrum stor hall och öppet pausrum med pentry. Välkommen att kontakta oss för mer information om denna lokal med mycket personlighet och potential!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

154m²

Omgivning

Inom Vallgraven är en stadsdel och ett primärområde i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Centrum. Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen även omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. "Inom Vallgraven" är inte bara av den gamla stadsdelen med samma namn utan även av stadsdelen "Nordstaden", dessa två skiljs åt av Stora Hamnkanalen. Områdena på de två kullarna Stora och Lilla Otterhällan i sydvästra delen av "Inom Vallgraven" kallas Otterhällan och Kungshöjd. Området nedanför Kungshöjd vid Rosenlundskanalen kallas Rosenlund. Området på kullen i västra delen av "Nordstaden" kallas Kvarnberget och området vid Göteborgsoperan kallas för Lilla Bommen.

Kommunikationer

Varesig sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer..

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen