Vädursgatan 5

Kontor, 429m² , Gårda
Välkommen till en ljus och fin kontorslokal som är belägen på markplan. Lokalen är på 429 kvm och planlösningen är fördelad på två kontorslandskap med öppna ytor, två större konferensrum samt tre mötesrum i olika storlekar samt ett stort och rymligt pentry som har utsikt över fastighetens vackra ljusgård. Trevlig restaurang samt garage finns i fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

429m²

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Här har man nära till allt; lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud, stadens evenemangstråk samt goda kommunikationer via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden och Gårda Vesta, Kineum och Källhuset är några av de stundande fastighetsprojekten i området.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 63 mellan Lilla torget och Skår via Centralstationen och Lisebergsstationen med hållplats Gårdatorget. Spårvagnslinje finns på Skånegatan som nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder och parkeringsmöjligheter finns i fastighetens garage samt i närliggande parkeringsdäck.

Service

Vid Gårdatorget finns Handelsbankens kontor samt bankomat. På Drakegatan finns Postens Företagscenter med fullständig sortiment av företagstjänster. I kringliggande kvarter finns ett flertal lunchrestauranger, caféer samt Shell bensinstation. I affärscentrum Focus som ligger i närheten finns en livsmedelsbutik, systembolag, apotek, skomakare, frisör, urmakare, hälsokostbutik, fotobutik och ytterligare specialbutiker. Avenyn med dess serviceutbud finns på promenadavstånd

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen