Vädursgatan 5

Kontor, 364m² , Gårda
Kontorslokal med öppen planlösning på entréplan. Utöver det öppna landskapet finns även konferensrum, några mötes/arbetsrum i varierande storlek samt en trevlig gemensamhetsyta och pentry. Fastigheten erbjuder bra skyltläge ut mot E6:an och har dessutom goda parkeringsmöjligheter. Närhet till allmänna kommunikationer och flertalet lunchrestauranger.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

364m²

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder och parkeringsmöjligheter finns i fastighetens garage samt i närliggande parkeringsdäck. Spårvagnslinje finns på Skånegatan som nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda.

Service

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen