Uggledalsvägen 15

Kontor, 83m² , Billdal
Nu finns det möjlighet för att hyra en fräsch, modern och välplanerad mindre kontorslokal i företagsområde Uggledal/Billdal. Läget är lättillgängligt med både buss som med bil och parkering ingår. Lokalen har öppen planlösning med ett separat mötesrum. Toalett med dusch finns. Möjlighet till skyltplats på fasaden.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

83m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Billdal, som ligger söder om Göteborg, utgör södra delen av stadsdelen Askim. Området är naturrikt och omges av bland annat skogbeklädda åsar och viss jordbruksmark. I Billdal finns även närhet till såväl havet som till populära bostadsområden. Närheten till länsväg 158 och tillgången till de bra bussförbindelserna gör det enkelt att ta sig runt. Expressbuss trafikerar området med regelbundna turer var 10:e minut.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken i området. Från fastigheten tar det ca 4 minuter att gå till busshållplatsen Uggledal som trafikeras av expressbuss X2 som går med täta intervaller.

Service

Promenadavstånd till Nya Hovås, Ica Kvantum, restauranger, café, gym mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen