Uggledalsvägen 15

Kontor, 225m² , Billdal
Nu finns det möjlighet att hyra en fräsch, modern och välplanerad kontorslokal i företagsområde Uggledal/Billdal. Läget är lättillgängligt med både buss som med bil och parkering ingår. Promenadavstånd till Nya Hovås, Ica Kvantum, restauranger, café, gym mm. Toalett med dusch finns, lokalen ligger en trappa upp och har ingen hiss. Möjlighet till skyltplats. Andra verksamheter i området: Garmin, Jackan Scandinavian, Hyrporslin.se, Pro Clinic, Billdals Trafikskola, Billdals Djurklinik, Espresso Gear för att nämna några. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

225m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Trevliga Uggledal Företagsområde ligger i Billdal och strax söder om stadsdelen Nya Hovås. I Nya Hovås har en ny levande stadsdel växt fram med varierande bebyggelse fylld med trevliga butiker och mötesplatser där en blandning av människor arbetar, bor och umgås. Från området går täta bussförbindelser in till Göteborgs City och på promenadavstånd nås Nya Hovås hela utbud. Billdal, som ligger söder om Göteborg, utgör södra delen av stadsdelen Askim. Området är naturrikt och omges av bland annat skogbeklädda åsar och viss jordbruksmark. I Billdal finns även närhet till såväl havet som till populära bostadsområden. Närheten till länsväg 158 och tillgången till de bra bussförbindelserna gör det enkelt att ta sig runt. Expressbuss trafikerar området med regelbundna turer var 10:e minut.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken i området. Från fastigheten tar det ca 4 minuter att gå till busshållplatsen Uggledal som trafikeras av expressbuss X2 som går med täta intervaller.

Service

Promenadavstånd till Nya Hovås, Ica Kvantum, restauranger, café, gym mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen