Turbingatan 10

Kontor/Lager, 601m² , Hisingen
Möjligheternas lokal i Kvillebäcken belägen centralt på Hisingen. Lokalen består av två plan där det nedre lämpar sig som lager, verkstad eller produktionsyta. Det finns två vikportar för in- och utlastning i denna yta. Det övre planet inreds med fördel som kontor och personalytor. Som hyresgäst har ni här möjligheten att få vara med och påverka utformningen. Till lokalen finns det även en större gårdsyta om ca 1 560 kvm som är stängslad med grind vid infart. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

601m²

Lokalnummer

Turbingatan 10

Omgivning

Hisingen, här finns både landsbygd, pittoreska bad samt livliga stadsdelar. Här ligger Torslanda, Björlanda, Hisings Backa, Eriksberg, Lundby, Säve och Länsmansgården. Alla dessa områden erbjuder unika kvaliteter. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Bra med kommunikationer, det går bussar bara 500 meter ifrån fastigheten och där ifrån tar det ca 15 minuter in till Centralstationen.

Service

Här finns nära till affärer och bra lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen