Tunnbindaregatan 9

Kontor, 426m² , Ringön
Nu finns det möjlighet att hyra detta fina kontor som har ett centralt läge med bra närservice och kommunikationer. På plan två finns det ett nyrenoverat lunchrum med fint kök och toaletter. Det finns även möjlighet att bygga ett mindre konferensrum här. På plan 3 erbjuds fina ljusa kontorslokaler med fin utsikt, högt till tak och god komfort. Välkommen på visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

426m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Kollektivt går det enkelt att ta spårvagn eller buss.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen