Transportgatan 39

Kontor, 750m² ,
Ljus och nyrenoverad kontorslokal i Hisings Backa, Hisingen. Kontorslokalen är i nuläget 750 kvm men kan även delas av till ett mindre kontor om cirka 300 kvm. Lokalen har en blandad planlösning där ytan fördelas på såväl öppna ytor som rumsindelade kontorsrum. Vidare finns ett mindre pentry samt konferensrum. Strålande läge med direkt närhet till E6:an och Bäckebols köpcentrum. Gångavstång till hållplats Göpåstunneln där busslinje 40 och 311 passerar cirka var 10:e minut.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

750m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kärra är goda och med kollektivtrafiken når du området med flertalet bussar, bland annat nummer 40 och 43 samt snabbussen 142.

Service

I närheten finns Bäckebol köpcentrum med all tillgänglig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen