Transportgatan 17

Lager, 6460m² , Hisings Backa
Nu finns möjlighet att hyra denna attraktiva lagerlokal som ligger i Bäckebols populära handelsområde. Takhöjden i fastigheten är 6-7 meter fri höjd. Lagerlokal på 6000 kvm, Kontor 460 kvm Hela fastigheten är inhägnad och det finns gott om parkeringsplatser. Det finns många trevliga lunchrestauranger i området och bra kommunikation med kollektivtrafiken.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

6460m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Busshållplats ligger nära fastigheten och busslinjerna 40, 45 samt 311 trafikerar området. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6 och till Göteborgs centrum tar det cirka 10 minuter med bil.

Service

Fastigheten ligger nära Bäckebol Center med många trevliga butiker och lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen