Torsgatan 5

Kontor, 540m² , Centrum
Nu finns en riktigt fin kontorslokal till uthyrning på Torsgatan 5. Här sitter man med nära gångavstånd till både älven och Göteborgs centrum. Lokalen har en blandad planlösning med både storrum för flera arbetsplatser samt enskilda kontorsrum, mötesrum, samtalsrum samt ett rymligt pausrum med pentry. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

540m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

10 minuters promenad till Centralstationen. Läget är strategiskt då det ligger mycket centralt med samtidigt mer lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan. Med bil från E6 tas enklast avfart Gullbergsmotet och sedan direkt via E45 nås området där parkering finns längs med kajen och runt fastigheten.

Service

Flera restauranger i närområdet och i intilliggande Pagoden. Bank, servicebutik och gym finns på gatan. Gångavstånd till Nordstan och innerstan med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen