Torsgatan 5

Kontor, 238m² , Centrum
Nu finns en vindslokal på Torsgatan 5 till uthyrning. Här sitter man i en rymlig lokal med härlig takhöjd. Lokalen har en häftig industriell stil som ger lokalen karaktär ut över det vanliga. Köket är ljust och fint med snygga detaljer och till detta finns en härlig öppen pausyta.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

238m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen. .

Kommunikationer

10 minuters promenad till Centralstationen. Läget är strategiskt då det ligger mycket centralt med samtidigt mer lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan. Med bil från E6 tas enklast avfart Gullbergsmotet och sedan direkt via E45 nås området där parkering finns längs med kajen och runt fastigheten.

Service

Flera restauranger i närområdet och i intilliggande Pagoden. Bank, servicebutik och gym finns på gatan. Gångavstånd till Nordstan och innerstan med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen