Torpavallsgatan 9

Kontor, 1421m² , Sävenäs
Denna kontorslokal ligger i bra läge nära E20, E6 och E45 med en tolv minuters bilfärd från Avenyn. Lokalen erbjuder en bra planlösning med god variation mellan mindre enskilda kontorsrum, större kontorsytor, flertal mötesrum, konferens rum samt en öppen pausyta i stort atrium centralt i lokalen. Området erbjuder diverse service med gym, matbutiker och restauranger. Det finns även parkering i anslutning med fastigheten och god kommunikation med både buss och spårvagn. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1421m²

Lokalnummer

Torpavallsgatan 9

Omgivning

Sävenäs, som har fått sitt namn från Säveån, är en stadsdel och ett industriområde där näringslivet framför allt präglas av kontors- och lagerverksamhet. Området har bra tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till E20. Området, som ligger i östra Göteborg, har även goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Vidare finns även Sävenäs Station som trafikerar tre pendellinjer för pendlande besökare och medarbetare.

Kommunikationer

Goda kommunikationer både buss och spårvagn.

Service

Runt om fastigheten finns all tänkbar service som gym, restauranger och matbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen