Torpavallsgatan 11

Kontor, 165m² , Sävenäs
En trevlig kontorslokal om 165 kvm i Munkebäck. Lokalytan är idag uppdelad på kontorsrum, mötesrum, lunchrum med pentry samt toaletter. Fastigheten är inhägnad vilket ger hög säkerhet och det finns fina, sociala uteplatser. Det finns även trevliga gemensamhetsytor i fastighetens källare med sällskapsrum, stor tvättstuga samt stora omklädningsrum med dusch. Vid fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

165m²

Omgivning

Sävenäs, som har fått sitt namn från Säveån, är en stadsdel och ett industriområde där näringslivet framförallt präglas av kontors- och lagerverksamhet. Området har bra tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till E20. Området, som ligger i östra Göteborg, har även goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Vidare finns även Sävenäs Station som trafikerar tre pendellinjer för pendlande besökare och medarbetare.

Kommunikationer

Det finns bra kommunikationer i området med både buss och spårvagn. Från fastigheten går det även både snabbt och enkelt med bil att ta sig ut på E20.

Service

I området finns god service med närhet till flera bra lunchrestauranger, Systembolaget, SATS och Apotek. Med de smidiga kommunikationerna har ni alltid nära till Göteborgs centrum och all service staden har att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen