Topasgatan 3

Kontor, 582m² , Västra Frölunda
Här finner ni ett nybyggt, modernt och välplanerat kontor med egen balkong. Lokalen kan anpassas helt efter er verksamhets behov och inflyttning kan ske ca 6 månader efter signerat hyreskontrakt. Fastigheten ligger nära Västerleden och här finns bra parkeringsmöjligheter samt elbilsladdning. Utmärkta allmänna kommunikationer med buss nära fastigheten och 5 minuters promenad till knytpunkten Frölunda Torg där man enkelt tar sig vidare. För fastighetens hyresgäster kommer det finnas möjlighet att nyttja konferenslokal/lounge med tillhörande terrass högst upp i fastigheten. Det finns även ett mindre gym i fastigheten. Kontorslokalerna ligger i nära anslutning till Mio’s möbelvaruhus och på 5 minuters promenad bort finns Frölunda Torg med ett rikt utbud butiker, restauranger och all tänkbar service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

582m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg.

Kommunikationer

Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och trafikleder. Härifrån går det snabbt och lätt att ta sig in till Göteborgs centrum samtidigt som det ligger utanför zonen för trängselskatt.

Service

Närhet till Frölunda Torg med 200 butiker, salutorg, restauranger och offentlig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen