Tillgängligheten 3

Kontor, 490m² , Hisingen
Nu finns en ledig kontorslokal i den populära fastigheten Tillgängligheten som ligger i området där Vovo Campus ska etableras. Hela området kommer bli ett attraktivt område för innovation och utveckling där Tillgängligheten kommer ligga mitt i händelsernas centrum. Kontorslokalen är rumsindelad i trevliga ljusa rum i olika storlekar samt kontors- och mötesrum. Det finns ett fräscht pentry med pausyta. Lokalen går att göras om till mer öppen planlösning om det önskas av kommande hyresgäst.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

490m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Buss 31 stannar alldeles intill fastigheten.

Service

Erikbergs köpcentrum ligger alldeles intill.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen