Theres Svenssons gata 7

Kontor, 7875m² , Norra Älvstranden
Nu finns möjlighet att hyra toppmoderna kontorsytor på expansiva Lindholmen. I fastigheten erbjuds kontorsytor från 400 kvm till 7875 kvm. Lokalerna är fördelade på bottenplan upp till plan 6 högst upp i fastigheten. Lokalerna är ljusa och har stora fönsterpartier med fantastisk utsikt ut över vattnet. Lokalerna har en blandad planlösning med både öppna kontorslandskap och kontorsrum i olika storlekar. Det finns konferens- och mötesrum på varje våningsplan. I fastighetens garage finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser. I fastigheten finns också ett gemensamt konferensutrymme med en härlig takterrass med öppen spis. Konferensutrymmet kan bokas av alla hyresgäster. Tillträde från och med 2021-09-01. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

7875m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer till och från området. Med buss tar det 7-8 minuter till Centralstationen och 4 minuter tar färjan mellan Lindholmen och Rosenlund/Järntorget.

Service

Det finns ett mycket bra utbud med restauranger och caféer i närområdet. Här finns hotell, konferensmöjligheter, butiker och bra allmän service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen