Theres Svenssons gata 15

Kontor, 572m² , Hisingen
Nu erbjuds en stor lokal med underbart läge vid bryggan på Lindholmen. Lokalen har fönster i samtliga väderstreck med ett härligt ljusflöde. Här har du en underbar vy över vattnet. Lokalen har flertalet konferensrum med ett idag öppet landskap som enkelt kan anpassas till kontorsceller. Parkering finns i anslutning till fastighet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

572m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. De gamla varvsområdena längs Hisingskajerna har sedan 1990-talet byggts om till mestadels bostadsområden och utbildningscentran. I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Bland annat ligger Volvo Lastvagnars huvudkontor där, samt delar av Volvo Pentas fabriker i Volvos gamla personvagnsfabrik. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Kommunikationer

Stombussar kör i skytteltrafik mellan centrum och Lindholmen, och Älvsnabben går i täta turer till och från fastlandet. Det finns hållplatser hela vägen från Lilla Bommen till Älvsborgsbron. Du tar dig enkelt hit med bil från fastlandet via tunneln och broarna, och det finns gott om parkeringar.

Service

Huset erbjuder ett servicepaket med bland annat receptionstjänster och städning. Du kan luncha i husets restaurang eller besöka något av matställena längs kajkanten. Lite längre bort vid Eriksbergs köpcenter gör du dina ärenden på Coop, Systembolaget, Lindex och en rad andra butiker. I området finns också Friskis & Svettis, och du kan finslipa svingen på Göteborg City Golf.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen