Tagenevägen 68

Lager, 1580m² , Kärra-Rödbo
Ytan är fördelade på två plan och passar för lager och utställningsyta. Här finns fina möjligheter att få en helt anpassad lokal utifrån er verksamhetens behov. Lokalen kan även delas av med möjlighet att hyra del av ytan på BV och tillhörande yta på övre plan. Ytterligare portar och större skyltfönster kan erbjudas vid behov. Fastigheten är inhägnad och med bra skyltläge längs Tagenevägen.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1580m²

Omgivning

Kärra-Rödbo omfattar, precis som det låter, primärområdena Kärra och Rödbo i norra udden av Hisingen. Området har en bra strategisk placering utmed två av stadens huvudtrafikleder, Göta Älv och E6. Området präglas, på grund av det goda läget, framförallt av verksamheter som ser fördel i goda kommunikationer, t.ex. transport-, logistik- och industriföretag. I området finns närhet till kollektivtrafik. Både expressbussar och bussar trafikerar området och passerar bland annat Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrala Göteborg.

Kommunikationer

Strategiskt läge nära E6 och Bäckebol. Med kollektivtrafik från Kärraporten tar det ca 15 min in till centrala stan.

Service

Nära Bäckebols hela serviceutbud.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen