Tagenevägen 34

Kontor, 124m² , Hisingen
Ljus och trevlig kontorslokal om 80-124 kvm i Hisings Kärra. I lokalen samsas rumsindelade cellkontor med ett öppet kontorslandskap. Lokalen har två trapphus vilket möjliggör en enkel uppdelning av lokalen, för exempelvis två olika avdelningar inom samma verksamhet. Planlösningen går att förändra och anpassa enligt önskemål och behov. Kungälvsleden finns precis utanför och vidare finns parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Direkt närhet till Bäckebols Köpcentrum med ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

124m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kärra är goda och med kollektivtrafiken når du området med flertalet bussar, bland annat nummer 40 och 43 samt snabbussen 142.

Service

I Kärras centrum är den kommersiella servicen bra då det finns både bankkontor, apotek och dagligvarubutiker

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen