Tagenevägen 21

Lager, 1300m² , Kärra-Rödbo
En rymlig lagerlokal om 1300 kvm som passar för lagring av lättare gods. Lokalen har bra takhöjd på 6-7 meter och har två markportar. Fastigheten ligger strategiskt nära E6:an och har ett bra skyltläge. Från fastigheten är det gångavstånd till shoppingområdet Bäckebol med bra lunchrestauranger och service.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1300m²

Omgivning

Kärra-Rödbo omfattar, precis som det låter, primärområdena Kärra och Rödbo i norra udden av Hisingen. Området har en bra strategisk placering utmed två av stadens huvudtrafikleder, Göta Älv och E6. Området präglas, på grund av det goda läget, framförallt av verksamheter som ser fördel i goda kommunikationer, t.ex. transport-, logistik- och industriföretag. I området finns närhet till kollektivtrafik. Både expressbussar och bussar trafikerar området och passerar bland annat Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrala Göteborg.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid fastigheten och busslinje 46 trafikerar området. Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6 och till Göteborgs centrum tar det cirka 10 minuter med bil.

Service

På gångavstånd från fastigheten finns Bäckebol Center med många trevliga butiker och lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen