Tackjärnsgatan 5

Kontor, 257m² , Hisingen
Nu finns ett trevligt kontor på andra våningen på Tackjärnsgatan 5 till uthyrning. Lokalen upplevs ljus och fin. Lokalen har en riktigt härlig takterrass som är perfekt att använda soliga dagar när man vill avnjuta sin lunch ute i friska luften.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

257m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafiken i området. Busshållplatsen Hjalmar Brantingsplatsen ligger 10 minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera olika busslinjer. Till centralstationen tar det ca 20 minuter att promenera till.

Service

Fastighetens centrala läge genererar att all tänkbar service finns i området. Det finns ett stort utbud av trevliga lunchrestauranger och affärer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen