Svangatan 2 B

Kontor, 543m² , Olskroken
En fin lokal som ligger på tredjevåningen i den anrika fastigheten Pellerins Margarinfabrik som ligger i ett bostadsområde nära E20. Möjlighet att gå ut på en lummig innergård. En kontorslokal utöver det vanliga, denna yta passar er som söker något annorlunda. En oerhört charmig lokal med flera tidstypiska inslag. Här finns attribut såsom synliga takbjälkar i mörkt trä, en slående takhöjd, höga och oerhört vackra fönsterpartier och mycket mer. De generösa fönsterpartierna släpper in ljuset i flera väderstreck. Hela ytan har på senare år genomgått renoveringsinsatser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

543m²

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framför allt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna.

Kommunikationer

Gångavstånd till Redbergsplatsen där ett flertal buss- och spårvagnslinjer passerar. Följande spårvagsnlinjer passar fastigheten 4, 6, 7, 9, 11.

Service

Gångavstånd till Olskrokstorget med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen