Storgatan 53

Kontor, 1051m² , Centrum
En fin och modern kontorslokal i en fastighet med en rik historia. Här sitter man centralt och med närhet till allt. Fastigheten ligger på en lugn plats med mycket grönska runt om och vacker utsikt ut över Heden. Lokalen har en öppen planlösning men det finns möjlighet till kontorsindelning. Det finns flera mötesrum i varierande storlekar, samtalsrum, loungeyta, stort pausrum med pentry och flertalet toaletter. Antal arbetsplatser beräknas till 60-74 st. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1051m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna är Valand och Heden. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner ni på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Det finns flera Styr & ställ-stationer i närheten där det finns cyklar att hyra.

Service

Fastigheten ligger på Södra Vägen 3 och Storgatan 53 vilket är ett mycket centralt läge i Göteborg, nära Kungsportsavenyn och granne med Heden. Såväl kommersiell som offentlig service och kollektivtrafik finns inom nära gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen