Stora Badhusgatan 12

Kontor, 325m² , Inom Vallgraven
Visst vore det härligt att till exempel ta färjan till jobbet och arbeta i ett havsnära, men ändå centralt, kontor? I våra lokaler på Stora Badhusgatan finns den möjligheten. Vi kan nu erbjuda en kontorslokal om ca 325 m² som är belägen på fjärde våningen. Lokalen har två kontorsrum, en öppen arbetsyta, ett stort konferensrum (ca 90 m²), kök, förråd och WC/dusch. Allt du behöver för en effektiv verksamhet, helt enkelt. Byggnaden ligger nära knutpunkterna Stenpiren och Järntorget, vilket gör att det du enkelt kan ta dig hit från alla olika håll i Göteborg. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

325m²

Lokalnummer

Stora Badhusgatan 12

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Knutpunkten Stenpiren Resecentrum med all tänkbar kommunikation ligger ca 50 meter från fastigheten. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator, ligger nära.

Service

Ett blandområde med kontor, bostäder och butiker beläget med direkt närhet till vattnet och till Stenpiren Resecentrum och de centrala delarna av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen