Stora Åvägen 19 A

Kontor, 92m² , Högsbo-Sisjön
Med bra läge i Sisjön kan vi erbjuda en ljus öppen kontorsyta om 92 kvm med pentry och mindre förråd. Nära till leder och med bra kommunikationer. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

92m²

Lokalnummer

Stora Åvägen 19 A

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84, Rosa Express.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen