Stigbergsliden 5

Kontor, 95m² , Majorna
Nu finns det möjlighet att hyra denna unika lokal med takloft i trevliga Majorna. Lokalens planlösning är på 70 kvm plus takloftets yta på 25 kvm. Lokan kan användas som både kontor och ateljé och har en öppen planlösning. Det finns toalett samt dusch och ett pentry. Lokalens takhöjd är 4,5 meter och har takfönster vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Lokalen är i anslutning till fastighetens gemensamma terrass som har en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

95m²

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron. Stigbergsliden är en omtycket gata i stadsdelen Majorna i Göteborg.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.

Service

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen