Sten Sturegatan 42

Kontor, 1000m² , Centrum
Nu finns det en fantastisk möjlighet att hyra en nyproducerad kontorslokal på Sten Sturegatan som ligger mittemellan Heden och Scandinavium. Fastigheten får en upprustning och vid detta tillfälle produceras även ett nytt vackert kontor på våningsplan tre om 1000 kvm. Den nya hyresgästen kommer ha möjlighet att kunna påverka både planlösning och ytskikt. Lokalen är tillgänglig från och med årsskiftet 20/21. Kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1000m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Närmaste hållplats är Scandinavium och därifrån tar man sig lätt med flera spårvagnslinjer. Att promenera till Centralstationen tar 14 minuter. I området finns parkeringshus.

Service

Området kring Heden räknas som Göteborgs evenemangsstråk med närhet till Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium och Liseberg. Det är gångavstånd till populära Avenyn som har ett rikt utbud av restauranger och affärer. Runt omkring Heden finns även gott om små caféer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen