Stampgatan 15

Kontor, 1418m² , Centrum
Lokalen är fördelad på två våningsplan med ingång på båda planen. Våning 1 trp är 850 kvm och har en härlig terrass, våning 2 trp är 568 kvm. Det finns interntrappa mellan våningsplanen. Det går att förhyra dem tillsammans 1418 kvm eller varje våningsplan för sig. Kontoret ska renoveras så nästa hyresgäst har möjlighet att påverka planlösning och materialval. Gångavstånd från centralstationen, evenemangsstråket och Odinsplatsen! Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1418m²

Lokalnummer

Stampgatan 15

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med busslinje 58 samt spårvagnslinje 1 och 3 till hållplats Svingeln.

Service

Det finns ett flertal lunchrestauranger i området. Brett utbud av restauranger, butiker och caféer ett stenkast från fastigheten i välkända Nordstan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen