Stampgatan 15

Kontor, 1762m² , Centrum
Fint kontor som kan delas, nära allmänna kommunikationer och gångavstånd till centralstationen. Härlig takterrass och möjlighet till planlösningsförändringar. Garage med hiss upp till kontoret finns. Kommunikationer: Buss och spårvagn precis utanför dörren (svingelns hållplats). Nära E6.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1762m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Stampens stadsdelsgräns är historiskt sett naturlig, såsom ett vattenomflutet område med vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och vassen mot Göta älv i norr. Stadsdelen har tät kvartersbebyggelse med kontor och bostäder intill huvudgatorna Odinsgatan-Friggagatan. Genom området rinner Mölndalsån, med Stampen väster- och Norra Gårda öster om ån. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn.

Service

Det finns ett flertal lunchrestauranger i området. Brett utbud av restauranger, butiker och caféer ett stenkast från fastigheten i välkända Nordstan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen