Stampgatan 14

Kontor, 329m² , Centrum
I den nyrenoverade fastighet på Stampgatan kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 329 kvm på plan 3 med ett fantastiskt hörnläge. Här sitter man mycket strategiskt med närhet till all tänkbar service. Lokalen kommer att anpassas efter den nya hyresgästens behov och önskemål.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

329m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än centrum när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Service

I centrum finns det gott om lunchrestauranger, butiker och mycket goda kommunikationer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen